Tjänster

Våra tjänster

Här är de tjänster som vi tillhandahåller:

Packning

Viktigast när man förbereder en flytt är förstås packningen. Glas, porslin och annat ömtåligt ska man emballera noga och packa i flyttkartonger. Tavlor packar vi i speciella tavelkartonger. Speciella flyttgarderober finns för hängande kläder. Bubbelplast är också ett bra emballeringsmaterial för glasskivor och saker i andra ömtåliga material.

Vill ni packa bohaget själv så går det att köpa flyttkartonger och emballeringsmaterial av oss. Om ni packar själva så täcks det inte av våra försäkringar, ska vi ansvara för innehållet i kartongerna så ska vi packa dem.

Flytt

Att flytta kan vara mödosamt och jobbigt. Vi kan hjälpa dig med allt det praktiska runt flytten. Vi kan packa saker, hjälpa till med att röja och kasta ut saker innan och efter flytten. Vi gör allt med gott humör och med kundens bästa i fokus. Vi erbjuder vår flytthjälp i Täby och hela Storstockholm. Ring eller mejla oss så kommer vår besiktningsman ut till er med flyttråd och prisförslag.

Flyttstädning

En flyttstädning är ett tidskrävande, men nödvändigt, arbete. Vem vill inte flytta in i en ren och fräsch bostad? Vi utför våra flyttstädningar enligt noga utprovade städprogram och vi rengör hela bostaden noggrant. Vi garanterar ett bra städresultat för den nya bostadsinnehavaren.

 

Förvara dina saker hos oss – vi lovar att ta hand om dem!