Magasinering och flytt

Magasinering och flytt 

Vi är firman för dig som söker efter en erfaren och pålitlig flyttare. Vi genomför flyttar och magasinerar dina saker i Täby och andra delar av Storstockholm. Du bestämmer själv vilken flytthjälp du vill ha – vi kan erbjuda en komplett tjänst som inkluderar packning, lastning, lossning och uppackning. Du kan också beställa delar av tjänsten, som till exempel enbart packningen.

Du kan betala per timme eller till ett fast pris – du bestämmer själv. Väljer du att ta ett fast pris för ett överenskommet arbete så kan vi genomföra en kostnadsfri besiktning innan vi lämnar offert och påbörjar arbetet.

Vi erbjuder förstås även magasinering i temperaturstyrda lokaler, där dina ägodelar är säkert förvarade fram till den dag du hämtar det eller vi transporterar det till dig. Våra lokaler är i skyddsklass 2. Vi har även avtal med larmföretag och Anticimex.

Vill du ha ett avtal med fast pris inför en flytt? Då behöver vi veta mer om flyttens omfattning, exempelvis var bostaden är placerad – är det flera trappor upp, finns det hiss och så vidare?

Vi behöver den här informationen, både om bostaden du flyttar till och den du flyttar från.

Varje flytt är unik

Vi jobbar hårt för att våra kunder ska vara så nöjda som möjligt och därför lägger vi upp arbetet lite annorlunda än våra konkurrenter. Varje flytt skiljer sig från den andra och kan se olika ut beroende på vilken person det handlar om. Flexibilitet är därför ett ledord för oss, vi vill hela tiden kunna anpassa våra jobb efter hur kunden vill ha det.

Vi jobbar effektivt och noggrant och eftersträvar alltid högsta kvalitet. Du ska kunna lita på att du verkligen kan känna dig trygg med att lämna över dina saker i våra händer.

Vi har genom åren skaffat oss stor erfarenhet och den nödvändiga rutinen och kunskapen som behövs för att på bästa sätt genomföra alla former av flyttar. Våra flyttar sker alltid smidigt, effektiv och till ett bra pris, oavsett vad som ska flyttas, packas, transporteras eller magasineras.

Säkerheten i fokus

Säkerheten är förstås också högt prioriterad av oss. Inte minst när det gäller tunga lyft är det viktigt att följa de regler som finns och att man använder korrekt utrustning. Detta gäller både för vår egen säkerhet och för att dina saker inte ska bli skadade. Vi bär dina möbler på ett förnuftigt och säkert sätt. För att det ska ske på ett så professionellt sätt som möjligt så fortbildar vi våra medarbetare kontinuerligt. Dessutom ser vi till att våra anställda får tillgång till ny teknik som kan underlätta arbetet och göra det säkrare. Åtgärder som alla tjänar på i längden.

Kontakta oss redan idag om du har några frågor angående din flytt. Du kan även titta in hos oss på vårt kontor om du är i behov av flytt eller magasinering i Täby.

 

Förvara dina saker hos oss – vi lovar att ta hand om dem!